راه اندازی کسب و کار خانگی برای خانم ها

کسب و کار خانگی برای خانم ها

راه اندازی کسب و کار خانگی برای خانم ها با توجه به شرایط امروزه کشورمان دیگر یک انتخاب نیست بلکه یک باید است. چه یک دانشجو باشید، چه خانه‌دار و یا حتی اگر شاغل هستید، می‌توانید با ما همراه شوید تا از ایده‌هایی که برای یک کسب و کار نسبتا پرسود در اختیارتان می‌گذاریم، استفاده کنید.

مزایای داشتن یک کسب و کار خانگی برای خانم ها

افراد زیادی مایلند یک کسب و کار خانگی داشته باشند. کسب و کار خانگی برای خانم ها مزایای زیادی دارد که برخی از آنها عبارتند از:

  • ساعت کاری منطعف
  • نداشتن کارفرما
  • امکان کار پاره وقت و نیاز به صرف زمان کمتر
  • عدم نیاز به سرمایه بالا
  • ریسک کم
  • امکان گسترش کسب و کار در آینده
  • امکان مراقبت از فرزندان یا سالمندان همزمان با انجام کار
  • امکان رسیدگی به خانه در حین انجام کار
  • مخالفت برخی مردان یا پدران با کار کردن همسر یا دخترشان خارج از خانه

پس اگر شما هم به یکی از این دلایل مایلید در خانه کار کنید، با ما همراه باشید تا شما را با چند ایده راه اندازی کسب و کار آشنا کنیم. در این مقاله یاد می‌گیریم چه کسب و کاری راه بیندازیم، با مزایای هر یک از این روشها آشنا می‌شویم و راههای مختلفی برای کسب درامد می‌آموزیم.

چه کسب و کاری راه بیندازیم؟ پیشنهادات ما برای راه اندازی کسب و کار خانگی برای خانم ها

ایده های مختلفی برای راه اندازی یک کسب و کار خانگی وجود دارند. در اینجا به برخی از مهمترین آنها می‌پردازیم:

۱- بلاگری: اولین پیشنهاد برای راه اندازی کسب و کار  برای خانم ها

شاید با کلمه بلاگری کمی جا بخورید و بلاگرهای خسته‌کننده روزمرگی/لایف‌استایل با تبلیغهای نخ‌نمایشان به ذهنتان خطور کند. اما جریان اینطور نیست. اگر بلاگری با اصول و صحیح انجام شود، هم مخاطبان را جذب می‌کند و هم برای شما درامد خیلی خوبی به دنبال دارد. علاوه بر این، کاری است که با مشغولیات شما در خانه کاملا سازگار است و ساعات کاری منعطفی دارد.

بلاگری چیست؟

بلاگرها کسانی هستند که در فضای اینترنت برای مخاطبین خود به تولید محتوا می‌پردازند. این محتوا می‌تواند متنی، صوتی، ویدیویی و یا تلفیقی از تمام این موارد باشد. برخی از این افراد را شاید در برنامه‌های مختلفی مثل تیک‌تاک، اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب و … دیده باشید.

برخی از بلاگرها فقط محتوای ویدیویی تولید می‌کنند. بستر انتشار ویدیوها معمولا در فضای یوتیوب یا اینستاگرام است.

برخی بلاگرها پست منتشر می‌کنند که تلفیقی از تصویر و متن است. این مطالب می‌تواند در وبلاگها، اینستاگرام و ابزارهای مشابه منتشر شود.

برخی بلاگرها هم پادکستهایی منتشر می‌کنند که در آن در مورد موضوعات مختلف صحبت کرده و توضیحاتی را ارائه می‌دهند.

مزایای بلاگری

بلاگری در خانه مزایای متعددی دارد که برخی از آنها عبارتند از:

  • ساعات کاری منعطف
  • قابل انجام در خانه
  • درامد مناسب
  • ایجاد یک شبکه قوی برای شما

برای بلاگر شدن به چه چیزی نیاز داریم؟

همانطور که احتمالا دیده‌اید، اکثر بلاگرها یک حوزه تخصصی دارند که در همان مورد فعالیت می‌کنند. معمولا کسی همزمان در مورد آشپزی، سفر، درس خواندن و … مطلبی منتشر نمی‌کند. پس سعی کنید در یک حوزه که در آن استعداد دارید، شروع به کار کنید و همان را ادامه بدهید.

ممکن است آشپزی خوب شما بین همه آشنایان زبان‌زد و مشهور باشد. پس از همینجا شروع کنید. اگر هم در مورد فوت و فن خانه‌داری استاد هستید، همین حوزه را شروع کنید. شاید هم قبلا در یک حوزه خاص (تحصیلی، آرایشگری، خیاطی و …) مدرک گرفته‌اید ولی هیچ وقت از آن استفاده نکرده‌اید پس می‌توانید اطلاعات خود در مورد آن موضوع را با مخاطبینتان به اشتراک بگذارید.

معمولا در مراحل اولیه تنها تجهیزاتی که نیاز دارید، یک گوشی با دوربین نسبتا با کیفیت، تسلط بر برنامه‌های ویرایش عکس و فیلم و مقدار زیادی علاقه و اشتیاق است.

راه اندازی کسب و کار در خانه - بلاگری

درامد بلاگری

بلاگرها می‌توانند از طرق مختلفی درامد کسب کنند. در ادامه به شرح برخی از این روشها می‌پردازیم.

تبلیغات

ساده‌ترین راه کسب درامد برای یک بلاگر تبلیغات است. حتما شما هم تبلیغات مختلفی از بلاگرهای مختلف حوزه طنز، آشپزی، سفر و … دیده‌اید. تبلیغات، مخصوصا اگر تخصصی باشند، یعنی مثلا وقتی یک بلاگر غذا یک برند خاص پنیر پیتزا یا رستوران را معرفی و تبلیغ می‌کند، درامد بالایی دارند.

تعرفه تبلیغات چندان مشخص نیست. هزینه تبلیغات معمولا بسته به تعداد فالوئرها، میزان مشارکت آنها، بازدید استوری در اینستاگرام، کلیک وبسایت و ویو سایت و … مشخص می‌شود. تعرفه تبلیغات برای یک پست اینستاگرام از چند صدهزار تومان تا چند میلیون تومان متغیر است. حتی برخی بلاگرهای معروف ایرانی تا ۵۰۰ میلیون برای یک پست دریافت می‌کنند.

این یعنی درامد ماهانه یک بلاگر از چند میلیون تومان شروع شده و می‌تواند به چندمیلیارد تومان هم برسد. حتی اگر شما به این درامد هم نرسید، باز هم درامد چندمیلیون تومانی در ماه برای یک کار پاره وقت شگفت‌انگیز است.

اسپانسرینگ

یک بلاگر می‌تواند از طریق اسپانسرینگ هم درآمد کسب کند. در این حالت یک شرکت یا فرد برای مدت مشخصی اسپانسر یک بلاگر می‌شود. در عوض، بلاگر به طور غیر مستقیم و مستقیم این برند را معرفی و تبلیغ می‌کند. این روش معمولا در ایران چندان معمول نیست.

مشارکت در فروش

مشارکت در فروش یکی از کسب و کارهای جدید اینترنتی است. در این روش بلاگر یک لینک سایت یا خرید را در صفحه‌اش به اشترام می‌گذارد. بعد در ازای هر خرید از صاحب برند کمیسیون دریافت میکند.

ویو ویدیو

دیده شدن ویدیوها در یوتیوب و اینستاگرام به نوبه خود برای بلاگرها درامد دارد. هریک از این کمپانیها به ازای تعداد ویوی مشخص، پولی به فرد میپردازند. البته درامد اینستاگرام در ایران فعال نیست ولی یوتیوب مقداری درامد به ازای ویو مشخص برای فرد دارد.

اگر از جلوی دوربین آمدن خوشم نیاید چه؟

درست است که بیشتر بلاگرها از خودشان فیلم و تصویر به اشتراک می‌گذارند، ولی اگر هم از جلوی دوربین آمدن خوشتان نمی‌آید، حوزه‌های مختلفی هست که می‌توانید در آنها فعالیت کنید، آموزش آشپزی، تولید محتوا در مورد موضوعات تخصصی مختلف و…. نیازی به اشتراک چهره خودتان ندارد. پس ابن مورد را مانعی در برابر خودتان ندانید. ولی اگر باز هم از این روش خوشتان نمی‌آید، پیشنهاد می‌کنم به موردهای بعدی فکر کنید.

۲- فروش آنلاین

یکی از کارهایی که این روزها خیلی فراگیر شده است، فروش آنلاین و اینترنتی است. این کار می‌تواند از طریق کانالهای مختلفی انجام شود. شما می‌توانید کالای خود را در دیجیکالا یا سایتهای مشابه، صفحات فروش آنلاین در اینستاگرام یا آنلاین‌شاپها، و حتی وبسایت خودتان معرفی کرده و به فروش برسانید.

فروش در دیجیکالا

معروفترین سایت فروش در ایران دیجیکالا است. شما می‌توانید محصولات مختلفی را به طور عمده از بازار خریداری کنید و آنها را در دیجیکالا به فروش برسانید. علاوه بر این می‌توانید کتاب، محصولات هنری، خوراکی و … را نیز در این سایت به فروش برسانید.

آنلاین‌شاپ چیست؟

آنلاین‌شاپها فروشگاههای آنلاینی هستند که معمولا در اپلیکیشن اینستاگرام یا تلگرام کار می‌کنند. البته اینستاگرام با توجه به طراحی که دارد، برای تاسیس فروشگاه مناسب‌تر است. این کار نسبت به فروش حضوری هزینه کمتری دارد، زیرا دیگر نیازی به هزینه اجاره مغازه، انبار و … ندارید. در این حالت شما اجناس را در خانه خودتان نگه می‌دارید. آنگاه تصویر یا فیلمهایی را از آن در صفحه‌اتان به اشتراک می‌گذارید. افرادی که بخواهند از شما خرید کنند، هزینه را به طور آنلاین پرداخت کرده و سپس شما آن را با پست برایشان ارسال می‌کنید.

وبسایت شخصی

شما می‌توانید وبسایت شخصی خودتان را نیز تاسیس کنید و در آن محصولاتتان را به فروش بگذارید. برخی پیجهای اینستاگرامی به جز فروش از طریق این برنامه، سایت خودشان را هم دارند تا اگر اختلالی در اینستاگرام به وجود آمد، بیزینسشان آسیب نبیند.

چه بخواهید وبسایت شخصی خود را مدیریت کنید یا اجناستان را از طریق فضای اینستاگرام به فروش برسانید، برای برنامه‌ریزی محتوا، تبلیغات و … به آموزش نیاز دارید. پس اگر برای طراحی کمپین یا بازاریابی به کمک نیاز دارید، با من تماس بگیرید.

۳- ادمین اینستاگرام

راه اندازی کسب و کار در خانه-ادمین اینستاگرام

یکی دیگر از شغلهای محبوب من ادمینی اینستاگرام است. این شغل هم مزایای شغلهای آنلاین را دارد و هم زحمت و مسئولیت کمتری نسبت به بلاگری و یا فروش آنلاین دارد.

ادمین اینستاگرام کیست؟

بلاگرهای مختلف، صفحات فروش، هنرپیشه‌ها و … معمولا زمان کافی برای رسیدگی به صفحه خود ندارند. مدیریت یک بیزینس، خرید، طراحی تبلیغات و ضبط ویدیو و کارهای دیگر هر یک خیلی زمانبر هستند و معمولا وقت چندانی برای پاسخگویی به کامنتها، دایرکتها، سفارش و حتی طراحی محتوا باقی نمی‌گذارند.

علاوه بر این مدیریت صفحات اینستاگرام تبدیل به یک شغل تخصصی شده است که نیازمند انجام کارهای مختلف، تخصص محتوا و … است. بنابراین صاحب پیجها معمولا ترجیح می‌دهند مدیریت صفحه را به اشخاص دیگر بسپارند. کسی که مدیریت صفحه را بر عهده دارد، ادمین آن است. ادمینی اینستاگرام تبدیل به یک شغل پرطرفدار شده است.

مزایا

این شغل مزایای زیادی دارد که عبارتند از:

  • امکان کار پاره‌وقت
  • ساعات کاری منعطف
  • امکان کار از خانه
  • آشنایی با کسب و کارهای اینترنتی و ایجاد آمادگی برای داشتن بیزینس شخصی

ادمینهای اینستاگرام در چهار زمینه می‌توانند فعالیت کنند:

  • ادمین فروش: ادمین فروش وظیفه مشاوره در مورد محصول، پاسخ به سوالات مشتریان، ارائه خدمات فروش و … را برعهده دارد.
  • ادمین تولید محتوا: تولید محتوای متنی، استوری گذاشتن و … بر عهده ادمین تولید محتوا است.
  • ادمین مدیریت صفحه: مدیر صفحه وظیفه پاسخ به دایرکت، کامنت و … را بر عهده دارد.
  • ادمین تبلیغات: طراحی کمپینهای تبلیغاتی، انتخاب پیج مناسب برای فروش و… بر عهده ادمین تبلیغات است.

درامد

درامد ادمینهای اینستاگرام بسته به مهارت و فیلد کاریشان متغیر است. ادمین فروش معمولا درامد بیشتری دارد وگاهی وقتها به طور درصدی از فروش درامد دارد. به طور کلی درامد این شغل از یک تا دو میلیون تومان در ماه  برای هر پیج (برای یک ادمین تازه کار) شروع می‌شود و تا چندین میلیون تومان می‌رسد.

همانطوز که اشاره شد، ادمینهای اینستاگرام در چهار حوزه فروش، تبلیغات، تولید محتوا و مدیریت کلی صفحه فعالیت می‌کنند. هر یک از این موارد به آموزشهای خاصی نیاز دارند که باید قبل از شروع به آنها مسلط باشید. پس اگر می‌خواهید در این حوزه فعالیت کنید، بد نیست آموزشهای دیجیتال مارکتینگ ما را بخوانید و همچنین یک دوره ادمینی اینستاگرام پیدا کنید.

۴- خرید و فروش در سایتهای دیوار، دیجیکالا و …، یکی از روشهای راه اندازی کسب و کار خانگی برای خانم ها

یکی از ایده‌های ساده ولی پولساز خرید و فروش در این سایتها است. معمولا می‌توان اجناسی را با قیمت پایین خریداری کرد و آنها را با قیمت بالاتری در این سایتها در معرض فروش گذاشت.

راه اندازی کسب و کار خانگی - خرید و فروش

دو مثال

گری وینر یک کارآفرین و از اینفلوئسرهای رسانه های اجتماعی این روش را در یکی از ویدیوهایش نمایش می‌دهد. او ابتدا به یک حراج خانگی سر می‌زند. در انجا تعدادی اسباب‌‌بازی دسته دوم و ظاهرا به درد نخور را با قیمت بسیار نازل خریداری می‌کند. او تک تک همین اسباب بازیها را هر کدام به قیمت ۵۰ دلار در سایت آمازون به فروش می‌رساند.

در یک مثال دیگر یک دختر خرید و فروشش را با یک سنجاق سر آغاز می‌کند. او خرید و فروش را تا جایی ادامه می‌دهد که در نهایت سنجاق سر را با یک خانه معاوضه می‌کند.

این ایده برای شما هم به راحتی قابل انجام است. می‌توانید اجناس ارزان‌قیمت را از عمده فروشی، حراجیها، اجناس دست دوم آشنایان و یا حتی محصولات موجود در خود دیوار پیدا کنید و بعد آن را دوباره بفروشید. می‌توانید برای این کار دستی به سر و روی جنس بکشید و یا آنها را تعمیر کنید تا ارزششان افزایش یابد. گاهی نیز فقط نیاز است جنس را در بازار بهتری عرضه کنید. با این کار می‌توانید سود نسبتا خوبی به دست بیاورید.

۵- فریلنسری

فریلنسری یکی دیگر از ایده‌های کسب و کار خانگی است. فریلنسرها کسانی هستند که یک تخصص خاص دارند و با آن تخصص به طور مستقل کار می‌کنند. این افراد به یک شرکت یا مجموعه خاص تعلقی ندارند و ممکن است به طور پروژه‍‌ای، دوره‌ای یا حالتهای دیگر با شرکتهای مختلف همکاری کنند.

مزایا

فریلنسری مزایای زیادی دارد. برخی از این مزایا عبارتند از:

  • ساعات کاری منعطف
  • عدم نیاز به مرخصی
  • نداشتن کارفرما و مشکلات ناشی از آن
  • امکان کار از خانه

فریلنسرها در حوزه‌های مختلفی کار می‌کنند. در هر موضوعی تخصص داشته باشید، می‌توانید با آن به عنوان فریلنسر کار کنید: حوزه طراحی لباس، ترجمه، دیجیتال مارکتینگ و …

خود من مدتی به عنوان فریلنسر ترجمه کار می‌کردم. پس از آن وارد حوزه دیجیتال مارکتینگ شدم و اکنون به طور مستقل به عنوان مربی کسب وکار فعالیت می‌کنم.

اگر می‌خواهید با این سبک کار بیشتر آشنا شوید و در مورد تفاوتهای آن با کارمندی هم اطلاعات کسب کنید، بد نیست به مقاله فریلنسری یا کارمندی هم مراجعه کنید.

راه اندازی کسب و کار در خانه- فریلنسری

چطور به عنوان یک فریلنسر کار پیدا کنیم؟

اینکه چطور به عنوان یک فریلنسر کار پیدا کنید، به موضوع کاری و پیشینه شما باز می‌گردد. مثلا اگر سابقه کاری در زمینه تخصصتان داشته باشید، خود به خود با شبکه‌ای که در محیط کارتان ساخته‌اید، می‌توانید مشتریان خود را پیدا کنید.

اگر سابقه کاری ندارید، می‌توانید از سایتهای فریلنسری کمک بگیرید. این سایتها به عنوان واسطه بین کارفرما و فریلنسرها عمل می‌کنند. خود من برای ترجمه از وبسایتهای پونیشا، ترنسیس و … استفاده کردم. برخی سایتهای دیگر مثل جاب ویژن نیز فرصتهای شغلی مختلف از جمله فریلنسری را با کاربرانش به اشتراک می‌گذارد. متاسفانه سایتهای فریلنسری در ایران هنوز کمی ضعیفند. به همین دلیل مثلا در سایت پونیشا قیمتهای غیرمنطقی برای فریلنسرها وجود دارد که معمولا کار با آنها چندان به صرفه نیست.

یکی دیگر از راههای پروژه گرفتن فعالیت در رسانه‌های اجتماعی و برندسازی از آن طریق است. علاوه بر این می‌توانید یک وبسایت هم برای خودتان طراحی کنید. برای این کار باید تا حدودی با روشهای دیحیتال مارکتینگ آشنا باشید. پس اگر می‌خواهید در این زمینه کار کنید با من هم می‌توانید تماس بگیرید و مشورت کنید.

۶- طراحی وبسایت

یکی دیگر از شغلهایی که در خانه می‌توان به انجامشان پرداخت، طراحی وبسایت است. برای این کار باید به برنامه‌های طراحی وبسایت بک‌اند یا فرانت‌اند تسلط داشته باشید. پس اگر به برنامه‌نویسی علاقه دارید، اگر از کامپیوتر خوشتان می‌آید و اگر مایلید ساعتها در اتاقتان کار کنید، این شغل را دست کم نگیرید.

۷- نویسندگی

راه اندازی کسب و کار در خانه-نویسندگی

آیا به نویسندگی علاقه دارید؟ در این صورت یکی از کارهایی که می‌توانید به آن فکر کنید، نویسندگی در خانه است. شما می‌توانید در خانه کتاب بنویسید و یا به تولید محتوا بپردازید. در ادامه به شرح هر یک از این موارد می‌پردازیم.

کتاب

نوشتن یک شغل آرامبخش و دلچسب است. سبکها و ژانرهای مختلفی هستند که می‌توانید به آنها بیندیشید. شما می‌توانید به نوشتن

  • رمان نوجوان
  • داستان کوتاه
  • شعر
  • داستان کودک
  • رمان بزرگسال
  • دفتر شعر
  • و ….

بپردازید.

چگونه کتاب خود را منتشر کنم؟

برای انتشار متون خود می‌توانید از پلتفرمهای مختلفی استفاده کنید. علاوه بر نشر کتاب به روش عادی، شما می‌توانید کتابهای خود را در سایتهای اینترنتی نیز منتشر کنید. برخی از این سایتها کتاب شما را با قیمت توافق‌شده به دست مشتریان و علاقمندان آن سبک می‌رسانند.

برای این کار می‌توانید از ابزارهایی که پیش از این به آن اشاره شد نیز استفاده کنید. مثلا با برندسازی شخصی در اینترنت به طور مستقیم کتاب خود را به دست مخاطبان برسانید. روشنک قاسمی از فعالان فضای اینستاگرام از این طریق کتاب خود را به مخاطبان معرفی کرده است. همچنین می‌توانید یک پادکست منتشر کنید و در آن نوشته‌های خودتان را با صدای خودتان برای مخاطبان خود بخوانید.

پس اگر به این کار علاقمندید، همین الان آموزش خود را شروع کنید. یا در یک دوره در کورسرا ثبت نام کنید یا منابع لازم برای نوشتن رمانتان را پیدا کنید. دست بجنبایند.

اگر هم برای بازاریابی کتابتان به کمک نیاز دارید، به بخش دیجیتال مارکتینگ نگاهی بیندازید یا با من تماس بگیرید.

تولید محتوا

یکی دیگر از شغلهای جدید این روزها تولید محتوا برای وبسایتها، صفحات اینستاگرامی، یوتیوب، پادکست و … است. برندهای مختلف برای شناساندن خودشان و معرفی محصولاتشان به محتواهای مفید نیاز دارند. به همین دلیل یکی از کارهایی که امروزه خیلی فراگیر شده است، بحث تولید محتوا است. این کار یک شغل تخصصی است و به اطلاعات کافی نیار دارد. به همین دلیل طرفداران زیادی دارد. پس اگر در خودتان عطشی برای نوشتن حس می‌کنید، می‌توانید به این شغل فکر کنید. ادمینهای اینستاگرام، نویسندگان وبسایت و … به این هنر نیاز دارند. پس وقت را تلف نکنید و آموزش را شروع کنید. برای پیدا کردن کار در این زمینه هم می‌توانید آگهی‌های کاری که در سایتهای مختلف یا صفحات تلگرام وجود دارد را بخوانید.

 

۸- کارهای هنری

کارهای هنری این روزها جای خود را به خوبی در کسب و کارهای اینترنتی باز کرده‌اند. به طوری که نقاشی، طراحی چهره، هنر رزین، ساخت زیورآلات و …. از صفحات پرطرفدار در فضای اینستاگرام، کافه‌ها و… به شمار می‌روند.

انجام کارهای هنری مزایای زیادی دارند:

  • امکان انجام کار در خانه
  • ساعت کار منعطف
  • ارامبخش
  • درامد مناسب

راه اندازی کسب و کار در خانه- سوزن دوزی

شما می‌توانید یک هنر را انتخاب کنید، آن را تمرین کنید و سپس تولیدات خود را در بسترهای مختلف به فروش برسانید. برای این کار می‌توانید یا یک پیج اینستاگرام تاسیس کنید، یا یک وبسایت بزنید و یا محصولات خود را در مغازه‌ها و کافه‌ها به فروش برسانید. برخی از حوزه‌هایی که می‌توانید در این زمینه در آنها کار کنید عبارتند از:

  • خیاطی و دوخت لباس
  • نقاشی و یا طراحی چهره
  • ساخت زیورآلات (مخصوصا زیورآلات رزینی)
  • ساخت وسایل خانه و آشپزخانه (ساعت، میز، سینی و…) با رزین
  • بافتن لباسهای زمستانه
  • هنرهای محلی مثل مکرومه‌بافی، سوزن‌دوزی، ساخت گیوه و …
  • شمع‌سازی
  • نقاشی روی شیشه یا ویترای
  • ساخت محصولات مینیاتوری
  • عروسک‌بافی
  • عکاسی و ویرایش عکس

۹- ناخن‌کاری و آرایشگری

یکی دیگر از شغلهای بسیار پولساز و پردرآمد، شغل آرایشگری برای بانوان است. آرایشگران امروزه در بخشهای مختلف کوتاهی مو، شینیون، رنگ و مش، اصلاح صورت و ابرو، آرایش، تاتو صورت و بدن و ناخن‌کاری و مانیکور و پدیکور فعالیت می‌کنند که هر یک مشتریان خاص خودش را دارد.

این شغل مزیتهای زیادی دارد. اولا یک کار هنری است که زیبا و شیک است و دوما می‌توان آن را از خانه انجام داد. پس اگر دنبال یک شغل پرسود خانگی هستید، این کار را هم در نظر داشته باشید.

۱۰- راه اندازی کسب و کار خانگی برای خانم ها با فروش غذا، شیرینی و کیک

خوراکیهای مختلف، به خصوص غذاهای باکیفیت خانگی، امروزه طرفدارهای زیادی دارند. اگر بتوانید کیفیت کارتان را ثابت کنید، افراد بسیاری مایلند برای هنر شما پول بدهند. کسانی که کیفیت مواد اولیه، پخت غذا و خانگی بودن آن برایشان اهمیت زیادی دارد.

پس اگر به آشپزی علاقه دارید، می‌توانید با زدن یک وبسایت یا صفحه اینستاگرام هنر خود را به دیگران عرضه کنید و از آن درامد کسب کنید. علاوه بر اینترنت، برای فروش می‌توانید به کافه‌ها و رستورانها، شرینی‌فروشیها، و حتی سوپرمارکتها هم مراجعه کنید.

اگر خوب کار کنید، می‌توانید به جایی برسید که علاوه بر سفارشهای کوچک، سفارش مراسم بزرگتر مثل تولدها را نیز برعهده بگیرید.

برای معرفی محصولاتتان علاوه بر تبلیغ می‌توانید از آشنایتان هم خواهش کنید شما را معرفی کنند.

راه اندازی کسب و کار در خانه- آشپزی

برخی از حوزه‌هایی که می‌توانید در این زمینه به آنها بپردازید عبارتند از:

  • تهیه غذای خانگی
  • آماده‌سازی فینگرفود و سینی مزه برای مراسم مختلف تولد، سالگرد ازدواج و …
  • پخت شیرینی، کیک، کیک تولد و … (در این زمینه به خصوص تهیه شیرینی‌های جدید و خارجی جدیدا خیلی باب شده است)
  • ارائه میوه خشک، لواشک و …
  • عرضه ترشی و مربا

ضمنا اگر در این زمینه شهرت خوبی پیدا کنید، می‌توانید از طرف شرکتهای تولید مواد غذایی، رستورانها و شیرینی‌فروشیها و … نیز تبلیغ بگیرید و درامدتان را افزایش دهید. همچنین می‌توانید دوره‌های آموزشی برگزار کنید و خیالتان راحت باشد که افراد زیادی در این دوره‌ها ثبت نام می‌کنند.

۱۱-نگهداری حیوانات خانگی

اگر به حیوانات خانگی علاقه دارید، یکی از کارهایی که میتوانید از خانه انجام دهید، نگهداری حیواات در خانه است. صاحبان حیوانات برای کسی که سگشان را حمام کند، با آن بازی کند یا با او بازی کند، پول خوبی میپردازند.

راه اندازی کسب و کار خانگی- نگهداری حیوانات

۱۲- تدریس: از دیگر راههای کسب و کار خانگی برای خانم ها

یکی دیگر از کارهایی که می‌توانید در خانه به راحتی به آن یپردازید، تدریس است. در هر زمینه‌ای که اطلاعات کافی دارید، می‌توانید شاگرد بگیرید. چه درسی و چه غیر درسی. علاوه بر این، می‌توانید هم حضوری و هم آنلاین به این کار بپردازید. پس می‌بینید که از هر نظر دستتان کاملا باز است.

تدریس چه مزایایی دارد؟

  • ساعت کار منعطف
  • تعداد شاگرد بسته به علاقه و زمان
  • ارتباط با افراد دیگر و کمک به پویایی و رشد اجتماعی
  • امکان کار در خانه
  • پرطرفدار و پردرامد.

راه اندازی کسب و کار در خانه- تدریس

در چه مواردی می‌توانم تدریس کنم؟

شما در هر موردی که تخصص دارید، می‌توانید تدریس کنید و اگر کارتان خوب باشد و خوب تبلیغ کنید، شاگرد هم خوب می‌توانید پیدا کنید. برخی زمینه‌هایی که می‌توانید برای تدریس انتخاب کنید، عبارتند از:

  • آموزش کمک درسی مثل ریاضیات، فیزیک، علوم و …
  • آموزش زبان
  • آموزش هنرهای مختلف مثل خیاطی، نقاشی و ….
  • آموزش موسیقی
  • آموزش آشپزی
  • آموزش ورزش
  • آموزش مهارتهای مختلف مثل تولید محتوا، بورس، دوره‌های عزت نفس و …

۱۳- بورس و رمز ارز

یکی دیگر از حوزه‌های جدید درامد دیجیتال، بورس و رمزامرزها هستند. شاید شما هم این دو مورد به گوشتان خورده باشد ولی از کنارشان سرسری گذشته باشید یا فکر کنید به ریسکش نمی‌ارزد. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم ادامه این مقاله را بخوانید تا اطلاعاتتان در این زمینه افزایش یافته و بتوانید با چشم باز تصمیم بگیرید.

بورس چیست؟

هر کسب و کاری برای رشد به سرمایه نیاز دارد. این سرمایه ممکن است از محل خود فرد بنیان‌گذار کسب و کار تامین شود و یا از طریق سرمایه‌گذارانی که در بخش مالی در یک شرکت سهیم می‌شوند.

سازمان بورس سازمانی است که شرکتهای مختلف در آن ثبت نام می‌کنند. این سازمان شرکتهایی را که به سرمایه نیاز دارند، به افرادی که سرمایه دارند، وصل می‌کند. افراد با خرید سهام این شرکتها در سود و ضرر شرکتها سهیم می‌شوند و به اندازه سهامشان از شرکت درامد کسب می‌کنند.

سازمانهای بورس و اوراق بهادار در نقاط مختلف جهان وظیفه سامان‌دهی به وضعیت بورس را بر عهده دارند. بورس لندن، نیویورک و توکیو از معروفترین بورسهای جهان هستند. در ایران هم این سازمان تحت نظر دولت فعالیت می‌کند.

خوبی بورس این است که با سرمایه کم می‌توان درامد کسب کرد. پس اگر مقداری سرمایه دارید، و اگر به بررسی وضعیت شرکتها و تحلیل بازار علاقمندید، و اگر ریاضیتان خوب است، بد نیست به این کار فکر کنید. می‌توانید در بازار بورس داخلی-که متاسفانه در وضعیت کنونی کشور و به خاطر عدم دسترسی به بازار آزاد- توصیه نمی‌شود، فعالیت کنید یا در بازارهای خارجی به فعالیت بپردازید.

در این بازارها شما می‌توانید در شرکتهای مختلف، بازار طلا، دلار و ارزهای خارجی و … سرمایه‌گذاری کنید. نگران تحریم و عدم دسترسی به آنها هم نباشید. سایتهای واسطه‌ای مختلفی وجود دارند که می‌توانند امکان دسترسی شما را به این بازارها فراهم کنند.

راه اندازی کسب و کار خانگی - بورس

رمزارز

رمزارز یا ارز دیجیتال یا پول دیجیتال مفهومی است که چند سالی است مطرح شده است و به سرعت در همه جا فراگیر شد. به گونه‌ای که امروزه برخی شرکتها، دولتها و … از جمله تسلا ارز دیجیتال را به عنوان پول قانونی می‌پذیرند.

مشابه بورس، در بازار رمزارزها نیز ریسک سود و ضرر وجود دارد و به همین دلیل بهتر است که کاملا به تحلیلهای مختلف آگاهی داشته باشید.

پس اگر شما هم مایلید در این زمینه به فعالیت بپردازید، می‌توانید در دوره‌های مربوطه ثبت نام کنید.

جمع‌بندی

در این مقاله به بررسی روشهای مختلف کسب درامد اینترنتی در ایران پرداختیم دیدیم که می‌توان با

  • بلاگری
  • فروش آنلاین
  • ادمینی اینستاگرام
  • خرید و فروش در سایتهای دیوار، دیجیکالا و …
  • فریلنسری
  • طراحی وبسایت
  • ناحنکاری و آرابشگری
  • نگهداری حیوانات خانگی
  • نویسندگی
  • کارهای هنری
  • فروش غذا، شیرینی و کیک
  • تدریس
  • بورس و رمز ارز

به درامد خوبی دست یافت.

توصیه می‌کنم حتما این مقاله را دوباره بخوانید و ایده‌های مطرح‌شده را جدی‌تر بررسی کنید. به ما بگویید کدام یک برای شما مفیدتر است. ضمنا اگر ایده‌ای در ذهنتان دارید که در اینجا مطرح نشده است، آن را با ما در میان بگذارید تا آن را به این مقاله بیفزاییم تا دیگران هم از دانش شما بهره ببرند.

علاوه بر این، اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی به دست بیاورید، به راهنمای جامع راه‌ اندازی کسب و کار اینترنتی مراجعه کنید تا با نکات مهمی در این زمینه آشنا شوید و دید بازتری در این مورد به دست آورید.

مررسی از نظرت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *