در مقاله فریلنسری یا کارمندی درباره ی درآمد نامحدود فریلنسری گفته ایم. درآمد دلاری با فریلنسری از مزایای آن است. با توجه به تفاوت ارزش ارز کشور ما با سایر کشور ها، بسیاری از فریلنسر ها به پروژه های خارجی روی می آورند.
درآمد دلاری با فریلنسری سختی های خاص خود را دارد؛ اما اگر در کار خود حرفه ای شده باشید مزایای آن غیرقابل انکار است و می توانید از این طریق به درآمدی عالی برسید.
فریلنسری خارجی
برای اینکه یک فریلنسر موفق باشیم نیاز به یادگیری مهارت هایی داریم؛ اما انجام پروژه های فریلنسری خارجی نیازمند مهارت های بیشتری است که باید به آن ها توجه داشت.
آیا شما مهارت خواندن و نوشتن به زبان انگلیسی را دارید؟ چه قدر از داشتن حساب بانکی برای دریافت حقوق خود اطلاع دارید؟ چه قدر در کارتان حرفه ای شده اید که بتوانید برای دریافت پروژه های خارجی مذاکره کنید؟
بعد از خواندن این مقاله، تکه های پازل ذهن تان کنار یکدیگر قرار می گیرند و شما قادر به تصمیم گیری نهایی خواهید بود.
مهارت های مورد نیاز
فریلنسری برای پروژه های خارجی نیازمند سه مهارت کیفیت کار، مذاکره و مدیریت است:
مهارت کار:
توانمندی شما در زمینه ی فعالیتی که قصد انجام آن را دارید حرف اول را می زند. شما باید در کار خود حرفه ای باشید که بتوانید به زبان دیگری پروژه قبول کنید.
پس اگر هنوز اول راه فریلنسری هستید یا به زبان انگلیسی مسلط نیستید به این دنیا ورود نکنید! به دنبال کسب تجربه های بیشتر در زمینه ی کاری تان باشید و سعی کنید زبان انگلیسی تان را تقویت کنید تا در آینده در این مسیر شانس بیشتری داشته باشید.
مهارت مذاکره:
متقاعدسازی و مذاکره با کارفرما برای گرفتن پروژه از مهارت های بسیار مهم در این مسیر است.
قراراست شما با کارفرمای خارجی زبان گفتگو کنید پس سعی کنید در ابتدا تجربهی متقاعدسازی کارفرماهای ایرانی را در رزومه کاری خود داشته باشید.
مهارت مدیریت زمان:
شما موظف به اتمام هر پروژه ی کاری در زمان تعیین شده ی آن هستید. توانایی مدیریت زمان و تحویل به موقع پروژه نیازمند برنامه ریزی دقیقی است.
اگر شما عادت به نوشتن چک لیست ندارید و برای انجام کارهای خود از برنامه ریزی دقیقی استفاده نمی کنید، مسیر پیش رو برای تان سخت خواهد بود.
مقاله های مدیریت زمان و برنامه ریزی می توانند راهگشای شما باشند به علاوه حضور شخص دیگری که در این زمینه شما را هدایت کند بسیار کمک کننده خواهد بود.
مزایای کار فریلنسر خارجی
انجام پروژه های خارجی مزیت هایی برای شما به همراه دارد:
تقویت رزومه:
کار با شرکت های خارجی، اعتبار زیادی به رزومه کاری شما می بخشد. اینکه شما پروژه ای از کسب و کار های برون مرزی را در دست داشته باشید برای کارفرمایان ایرانی جذاب است.
دقت داشته باشید که در ابتدای کار، چندین پروژه را به طور همزمان قبول نکنید؛ چرا که به سرانجام نرساندن هرکدام از آن ها در رزومه کاری شما تاثیر منفی خواهد گذاشت.
به مرور زمان که مهارت و تجربه کافی به دست آوردید می توانید هر تعداد پروژه ای را قبول کنید تا به درآمد دلخواه خود برسید.
کسب تجربه:
متفاوت بودن پروژهها و شرایط کاری شرکت های خارجی می تواند تجربه ای جذاب برای شما باشد. هنگامی که چالش های کاری را در محیط دیگری تجربه می کنید و برای حل این چالش ها مجبور هستید روش های جدیدی به کار بگیرید، مهارت و تجربه ی شما رشد قابل توجهی خواهند داشت.
درآمد دلاری با فریلنسری:
تفاوت ارزش دلار با ارز کشور ما انگیزه ی دریافت پروژه های خارجی برای فریلنسر ها شده است؛ چراکه با انجام پروژه های خارجی شما می توانید به مبالغ قابل توجهی دست پیدا کنید.
چه پروژه های خارجی برای فریلنسر ها وجود دارد ؟
با توجه به توسعه ی کارهای اینترنتی، شما تقریبا با هر مهارتی که دارید می توانید پروژه های خارجی را انجام دهید. در این قسمت با مشاغل و سایت های فریلنسری خارجی مختلف آشنا می شوید.
۱) تولید محتوا:
اگر به نویسندگی علاقمند هستید و تجربه ی آن را دارید سایت freelancewriting می تواند گزینه ی مناسبی برای شما باشد. دقت داشته باشید که در این حوزه باید مسلط به زبان انگلیسی باشید.
۲) گرافیک:
طراحان گرافیک و لوگو که در شروع فعالیت کاری خود هستید، شما می توانید با ثبت نام در سایت designcrowd و گرفتن پروژه به درآمد خوبی برسید.
۳) طراحی وبسایت:
طراحان وبسایت می توانند با طراحی تم و قالب سایت پروژههای زیادی را انجام دهند. سایت codeable برای شمایی که تازه می خواهید مشغول شوید مناسب است.
۴) عکاسی:
یکی دیگر از مشاغلی که می توانید به درآمد دلاری برسید عکاسی است. سایت thumbtack می تواند راهگشای عکاسان عزیز باشد.
۵) تدوین گری:
اگر شما هم عاشق تولید و ادیت ویدیو هستید می توانید با جستجو در وبسایت stage32 به درآمد دلاری برسید.
۶) کارمندی:
از استخدام شدن در شرکت های خارجی به عنوان یک کارمند یا پشتیبان (البته به صورت فریلنسری) تعجب نکنید.
ثبت داده ها، گزارش دادن، پاسخ به ایمیل، پشتیبانی از مشتریان توسط کارمندان صورت می گیرد تا کارفرما عملکرد بهینه ای داشته باشد.
برای مشغول شدن در سمت کارمندی و در هر سطحی که هستید، سایت belay گزینه ی مناسبی است.
۷) آموزش:
شما با آموزش هر چیزی می توانید به درآمد دلاری برسید. دو سایت udemy و skillshare مخصوص شماست که می خواهید دانش یا مهارت خود را آموزش بدهید. در نظر داشته باشید که کیفیت محتوای آموزشی تعیین کننده ی موفقیت شما در این مسیر خواهد بود.
سایت های فریلنسری خارجی
با توجه به تخصصی که دارید سایت های فریلنسری مختلفی وجود دارند. شما در اینجا با چندین سایت آشنا می شوید که می توانید در زمینه های مختلف پروژه تحویل بگیرید.
- سایت freelancer جامع ترین سایت فریلنسری است که حدود دو هزار مهارت در آن وجود دارد. با عضویت در این سایت می توانید از هر مهارتی که دارید، درآمد دلاری کسب کنید.
- سایت guru می تواند به شما شانس بیشتری برای گرفتن پروژه بدهد؛ زیرا نسبتا رقابت در این سایت کمتر است در نتیجه برای شروع کار می تواند سایت بسیار خوبی باشد.
- سایت proz محلی برای پروژههای مربوط به شاخهی زبان است. حتی می توانید پروژههای ترجمه انگلیسی به فارسی را هم در آن پیدا کنید.
*شما در این سایت مستقیما با کارفرما در ارتباط هستید پس برای دریافت حقوق خود دقت کنید.
- سایت fiverr برای فریلنسر های بین المللی بسیار مناسب است. پس تمام تلاش تان را بکنید تا به عنوان یک فریلنسر حرفه ای وارد این سایت بشوید.
البته با توجه به شرایط تحریم مشکلاتی در ثبت نام بعضی از سایت های فریلنسری خارجی وجود دارد اما همیشه برای هر مشکلی راهحلی نیز هست.
نقد کردن درآمد دلاری
چالش نهایی شما برای رسیدن به درآمد دلاری، نقد کردن آن با توجه به تحریم بودن کشورمان است.
- برای ثبت نام و تایید حساب بانکی میتوانید از آشنایی در خارج از کشور درخواست کنید تا برای شما با مشخصات خودش حساب باز کند. البته حواس تان باشد مالیات زیادی روی دست آشنای خود نگذارید.
- روش دیگر این است که از خدمات ایرانیکارت برای نقد کردن درآمد خود استفاده کنید.
جمع بندی
فریلنسری با چالش های زیادی همراه است و اگر تصمیم داشته باشید که یک فریلنسر خارجی بشوید این چالش ها بیشتر هم می شود. اما فراموش نکنید که با پشت سر گذاشتن مشکلات و رسیدن به درآمد دلاری با فریلنسری نتیجه ی تمام تلاش های خود را خواهید گرفت.
مشورت با کسانی که این مسیر را طی کرده اند می تواند گره های زیادی را برای تان باز کند. لطفا اگر هنوز هم ابهاماتی در ذهن تان باقی مانده بپرسید چرا که هدف ما کمک به شما در مسیر تحقق اهداف تان است. 🙂
نوشته شده توسط مهلاعیدی
بدون دیدگاه